Atelierroute Blaricum 2019

In het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 openen kunstenaars van Blaricum weer gastvrij hun deuren van atelier, werkplaats of expositieruimte. Bij de HKB exposeert Jikke Meijhuis met beelden en schilderijen.

Bezoekers van de Atelierroute Blaricum 2019 kunnen genieten van het werk van kunstschilders, beeldhouwers, keramisten, glaskunstenaars en andere kunstrichtingen. Men kan de makers ook zelf spreken. Kunstenaars vertellen over hun inspiratiebronnen, hun technieken en hun voorkeuren voor bepaalde vormen of kleuren en over het unieke verhaal achter hun kunstwerken. De Atelierroute Blaricum biedt bezoekers altijd de mogelijkheid om op een informele en gemakkelijke manier met deze kunstenaars in contact te komen. Dit leidt vaak tot bijzondere, onvergetelijke momenten. Geheel in de sfeer van ons eeuwenoude boerendorp.
Uitgebreide info en pdf van de brochure met de routekaart vindt u op atelierrouteblaricum.kunstenaarsblaricum.nl/

Kopen van de kunstenaar
Tijdens de Atelierroute 2019 is het wederom mogelijk werk te kopen, rechtstreeks van de kunstenaar, in het eigen atelier. Werk dat u aanspreekt, niet meer loslaat. Waarvan u de ontstaansgeschiedenis kent. Een kunstwerk, als zelf gekozen, blijvende herinnering. Voor elke dag weer. Thuis of in uw bedrijf.

Alle ateliers en expositieruimtes zijn open van 11.00 tot 17.00 uur en herkenbaar aan de blauwe vlag met de het gekleurde logo van de Atelierroute Blaricum.

Overzichtsexpositie ATELIERROUTE 2019

De overzichtsexpositie van alle deelnemende kunstenaars is te zien in boerderij Boereblij, Angerechtsweg 11 Blaricum. Open op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 van 11-17 u.

Feestelijke opening 
Op vrijdag 27 september 2019 wordt om 17u de Atelierroute 2018 geopend.

Locatie: Boereblij, Angerechtsweg 11 Blaricum.

U bent van harte welkom om het glas te heffen met de kunstenaars.

Organisatie

De atelierroute wordt georganiseerd onder auspiciën van de Stichting Kunst en Cultuur Blaricum. Deelnemers zijn zowel professionele als amateur kunstenaars uit Blaricum.