Te koop aangeboden: boeken over Blaricum en ’t Gooi

Oud-lid van onze vereniging, de heer J.G.A. Castelein, geboren en getogen in Hilversum en al meer dan 25 jaar woonachtig in Blaricum, is begin dit jaar overleden. Hij was een verwoed verzamelaar van alles wat over ’t Gooi en dus ook Blaricum in druk is verschenen. Zijn echtgenote biedt nu de leden van de Historische Kring Blaricum deze boeken, dvd’s en tijdschriften voor een gunstige prijs te koop aan.

Mocht u belangstelling hebben dan kunt u contact opnemen met mevrouw Wilma Castelein:
Zij beschikt over een digitale lijst met titels en prijzen van de ca. 20 Blaricumse boeken en de ca. 200 boeken over de overige gemeenten (Hilversum, Laren, Huizen en Bussum) in het Gooi.