Expositie schilderijen

Mocht u de expositie tijdens de succesvolle Blaricumse Atelierdagen bij de HKB hebben gemist dan kunt u het werk van Ingrid Wiegers en Cees Wijsman nog tot zaterdag 11 november in het onderkomen van de Kring komen bewonderen. 

Ingrid Wiegers is voor de tweede keer te gast bij de Kring. In 2006 ging ze schilderslessen volgen bij schilderes en lerares Marcelle Schoenmaker. Ingrid is geen type dat stil zit en gebruikt daarom haar spaarzame vrije tijd om te schilderen. Portretten van mensen en dieren zijn haar favoriete onderwerpen. Veel van haar werk wordt gemaakt in opdracht, maar ook ander werk wordt goed verkocht.

Cees Wijsman is al vele jaren exposant bij de Kring. Zijn meest favoriete onderwerpen zijn havengezichten, schepen en stadsgezichten, uitgevoerd in acryl of olieverf. Aan de andere kant kan hij ook zijn passie voor aquarel kwijt in landschappen en modelstudies. Niet alleen aquarelleren maar ook etsen, houtsnijden en beeldhouwen zijn onderdeel van zijn kunstenaarschap. Hij volgde de opleiding beeldhouwen bij de Gooische Academie en is lid van de Modeltekenclub Hamdorff.

De openingstijden van de Kring zijn: donderdagavond van 20.00-22.00 uur en zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur.