Dorpswandelingen 2017

Op zaterdag 7 oktober 2017 organiseert de Historische Kring Blaricum weer een dorpswandeling o.l.v. een gids. Vertrek vanaf 'Achter de Deel', het onderkomen van de Kring aan de Brinklaan 4a in Blaricum. De wandelingen starten om 14.30 uur.

De wandelingen in 2015 en 2016 hebben weer aangetoond dat de historie van het kleinste Gooise dorp Blaricum erg in trek is. De reguliere wandelingen waren snel volgeboekt.

Dorpswandeling op verzoek
Wilt u buiten de geplande wandelingen, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of familiereünie, ook een rondleiding? Neem dan contact op met:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch met de secretaris van de Historische Kring Blaricum, tel: 0653168006.

Een rondwandeling door ons mooie dorp Blaricum, brengt u op bekende en minder bekende plekjes, waar de geschiedenis nog overal aanwezig is. De gids Frans Ruijter laat u deze geschiedenis proeven en herbeleven. Welk gedeelte van het dorp aan bod komt, hangt ook af van de deelnemers. Met elkaar wordt bepaald waarom en waar we heen wandelen. Als u denkt dat we ook langs BN'ers gaan, bent u bij ons niet aan het goede adres. Wij van de Historische Kring Blaricum koesteren het verleden en willen graag bewerkstelligen dat we met z’n allen zuinig moeten zijn op ons mooie culturele erfgoed, want dat is Blaricum toch zeker.

Op zaterdag 7 oktober 2017 bent u vanaf 14.00 uur welkom op de Brinklaan 4a.

Kosten: voor leden van de Historische Kring is de wandeling gratis. Niet leden betalen € 3,-. Na een korte uitleg binnen, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee wordt er om 14.30 uur gestart met de wandeling. Omstreeks 16.00 uur zijn we dan weer terug.

U bent verzekerd van deelname als u zich aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij de secretaris van de Historische Kring Blaricum, tel: 0653168006